Toimumise aeg: 15.02.2024–24.05.2024
Koolituse maht – 520 ak. t.
Koolituse keel – eesti/vene
Hind – 3200€
Restoranijuhi koolituse eesmärk on anda juhtidele, või isikutele, kes soovivad asutada oma restorani, kaasaegseid teadmisi ja oskusi, tagamaks restorani efektiivne juhtimine ja oma valdkonna rahvusvaheline konkurentsivõime. Koolituse tulemusena on osalejad mõistnud restoranijuhijuhi erinevaid rolle, omandanud motiveeritud meeskonna tulemusliku juhtimise põhimõtted, teadvustanud juhtimiseks vajalikud oskused ning aru saanud liidri ja meeskonna arendamise vajadusest.
Pakutav koolitus koosneb teemadest, mis aitab koolitusest huvitatud isikutel asutada oma toitlustusettevõte, korraldada tulemuslikku tööd, tõsta restorani mainet ja teeninduse kultuuri, efektiivselt juhtida oma meeskonda ja seeläbi suurendada nii oma töötajate kui ka klientide rahulolu.
Course Reviews
No Reviews found for this course.
Instructors
0 STUDENTS ENROLLED