Toimumise aeg: 15.02.2024–24.05.2024
Koolituse maht – 520 ak. t.
Koolituse keel – eesti/vene
Hind – 3200€



Restoranijuhi koolituse eesmärk on anda juhtidele, või isikutele, kes soovivad asutada oma restorani, kaasaegseid teadmisi ja oskusi, tagamaks restorani efektiivne juhtimine ja oma valdkonna rahvusvaheline konkurentsivõime. Koolituse tulemusena on osalejad mõistnud restoranijuhijuhi erinevaid rolle, omandanud motiveeritud meeskonna tulemusliku juhtimise põhimõtted, teadvustanud juhtimiseks vajalikud oskused ning aru saanud liidri ja meeskonna arendamise vajadusest.

Pakutav koolitus koosneb teemadest, mis aitab koolitusest huvitatud isikutel asutada oma toitlustusettevõte, korraldada tulemuslikku tööd, tõsta restorani mainet ja teeninduse kultuuri, efektiivselt juhtida oma meeskonda ja seeläbi suurendada nii oma töötajate kui ka klientide rahulolu.

HORECA EDU OÜ ÕPPEKORRALDUSE ALUSED >>>

ÕPPEKAVA
 

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

PRIVATE COURSE
  • PRIVATE
  • 1 week, 3 days

Instructors

0 STUDENTS ENROLLED

    Registreeri

    Kui Te tahate koolitusest osa võtta, täitke registreerimisvorm ja me võtame teiega ühendust.